Terima kasih kerana sudi melayari laman blog saya. Saya berharap ia memberi manfaat dan sumbangan yang berguna buat anda semua.

Thursday, May 4, 2017

PENYERAHAN TAB LENOVO KEPADA GURU-GURU DI SELANGOR


ICT merupakan salah satu keperluan masa kini terutama di dalam dunia globalisasi yang semakin mencabar kini. Murid masa kini amat dahagakan ilmu yang tidak terjangkau oleh seorang guru. Justeru itu, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dalam Budget 2016 yang lalu telah menyumbangkan sebuah tab kepada semua guru di negeri Selangor.

Pada hari ini, aku telah mengiringi GPK Pentadbiran ke SJKC Dengkil untuk menerima sumbangan tab daripada Kumpulan Utusan yang menjadi pengelola kepada majlis penyerahan tersebut. Kami telah dibekalkan dengan sebuah tab jenama Lenovo beserta sarung dan kad SIM XPax daripada Celcom dengan RM6 kredit dan 10GB internet serta 10GB data Facebook.

Terima kasih kami ucapkan kepada Kementerian Pendidikan Malasyai (KPM) kerana telah mengotakan janji untuk memberi sebuah tab kepada guru-guru. Kami akan gunakan pemberian ini dengan sebaik mungkin demi meningkatkan mutu pendidikan di Malaysia. Selamat Hari Guru.


Penyerahan Tab oleh GPK 1


Membuat cap pengesahan sekolah


Menandatangani Borang Penyerahan

No comments:

Post a Comment